2014. július 30., szerda

Saját bloglista

The Dark of Past
+18, trágár, durva kifejezéseket tartalmaz! Saját felelősségre ajánlott! Egyedül! Azt hiszem, nem tudod mit jelent ez a szó valójában. Bármi történik, nem számíthatsz senkire, senki nem fog kiállni melletted, nevetni fognak rajtad és a szánalmas életeden. De egy nap talpraállsz és fordul a kocka. Mindenkit megvetsz és olyan leszel, mint ők, sőt még rosszabb. A sötétség újra eluralkodik benned úgy, mint régen és te ezt élvezed. Félnek tőled, te leszel az új király. Csak egy dologgal nem számolsz, ezzel eltaszítod magadtól azt az embert, akit picit is emberszámba veszel. Te, az érzelemmentes Nathan Sykes! Későn fogsz észbe kapni, de mint a 'hősszerelmes' mégis megkapod a lányt. DE ne hagyjuk ki ŐT, azt az embert, aki minden egyes nap megkeseríti az életeteket. Ő irányítja a szálakat és ti vagytok a bábjai!



I hate my life /Befejezett/
The Wanted és One Dierection fanfiction. +18-as, trágár kifejezéseket tartalmaz! Főszerepben Liam húga, Amy van. Ebben a történetben semmi se marad titokban, előbb vagy utóbb mindenre fény derül, úgy ahogy Amy piszkos múltjára is... Megtudhatjátok, hogy milyen egy önző, ribanc, makacs, agresszív személynek lenni. Nem egy átlagos Fanfiction-ről van szó: verekedések, szerelmek, megcsalások, összetört szívek, média, testvér harcok, érdek barátságok... lehetne valakinek ennél is szánalmasabb az élete? Igen! Amy-é az!  



I quit! /Befejezett/
2016-ot írunk, ahol sok minden megváltozott. Már nem vagyok benne a bandámban, amit évekkel ezelőtt alapítottunk, kiléptem. Nem bírtam tovább, hogy nem tekintettek a banda részének. Most a szülővárosomban élek és tanítok. Volt egy hülye buli, ahova elrángatott a haverom és tényleg minden megváltozott. Újra találkoztam vele és szerelmesek lettünk. Támogatott és mindig mellettem állt. Sok lehetőség adódott arra, hogy újra énekeljek, de én a legrosszabbat választottam, összeálltam Harry Styles-al zenélni. De ő csak kihasznált... Csakis a bártatnőmre támaszkodhattam vagyis azt hittem, hogy legalább ő mellettem áll...



I see a secret in your face! /Befejezett/
Ő csak egy ártatlan srác volt a nagy világban, akinek segítségre volt szüksége és ezt a segítséget csakis tőlem kapta meg. Rosszkor volt rossz helyen és most bajban van. Elég egy pillanat és teljesen kifordul magából. Megváltozik. A szeme vörös lesz és előtör a benne lévő démon. Átveszi az uralmat a teste fölött. Csak egy módon tudom megmenteni, de ehhez áldozatot  kell hoznom. Az életemet adtam érte, hogy ő élni tudjon és megvalósítsa az álmait.



Do you think this is funny?
Egy sztori 10 srácról, akik nem éppen példamutató életet élnek. Buliznak, drogoznak, gyilkolnak, verekednek...stb. Most belátást nyerhetsz milyen is az élet a város sötét negyedében, ott ahol minden nap történnek különös halálesetek... De mi van ha ma te vagy a soros? Meghalsz és a pokolra jutsz vagy megmenekülsz a gyilkos elől? Egyáltalán van előle menekvés?



Where is the One Direction? /Befejezett/

Egy nap, amikor a One Direction nem létezik többé... Directionerek ezrei törtek össze... Minden év július 24-én pontban éjfélkor gyertyákat gyújtanak meg, hogy meg emlékezzenek az 5 srácra, akik megváltoztatták az életüke... Niall-re, aki megmutatta, hogy milyen egy igazán jó bátyj... Harry-re, aki rájött, hogy a lányok nem játékszerek... Louis-ra, aki mindenkit fel tudott vidítani... Zayn-re, aki a csajok álom pasija volt... Liam-ra, aki félreismerte élete egyik nagy szerelmét... Erre senki se számított, hogy be fog következni, de megtörtént... Az egész ott kezdődött, amikor Ashley és Niall összejött. Egy kapcsolatban mindig van egy személy, aki rossz szemmel nézz a párra. Ez a személy nem más, mint Lili. Lili nem bírta elviselni, hogy a bátyja nemcsak őt szereti és ez ellen bármit megtett, szó szerint bármit... Összeállt egy drogbáróval, csak is azért, hogy Ashley-t holtan lássa…. Elérte a célját, Ashley meghalt... Várjunk, miről beszélek én? Ashley nem halt meg, de erről Lili még nem tud... Most beszéljünk egy kicsit Harry-ről. Sexy, perverz és azok a fürtök... De most nem ez a lényeg. Harry beleszeretett a barátja csajába... Nem szép dolog... Még el is csábította... Rossz kisfiú!... Ebbe a blogba a One Direction sötétebbik oldalát ismerhetitek meg... Egy teljesen ismeretlen világ köszönt rájuk... A One Direction már csak két értéktelen szó lett. De az igazi Directionerek örökké tudni fogják mit jelent ez a két szó... A Directionerek számára ez a világ már nem volt a régi, hiányzott nekik az 5 srác. De legbelül tudták, hogy ez az egész mind hazugság... Hisz a  One Direction él... Többen is látták őket... Csak nem hittek nekik... Pedig még üzenetet is hoztak: „Egy nap visszatérünk”... És ez a nap most jött el... De egy kicsit ugorjunk még vissza az időben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése